Roy & Tineke op reis

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

roy

marjolein

Nou kom maar op met al die verhalen over snorkelen, relaxde locals, mooie plekkies, lekkere hapjes ( meerdere mogeijkheden:)) en alles wat jullie maar kwijt willen op het werled wijde web. geniet er lekker van! Groeten van Marjolein

Jawel!!!! Hij doet t volgens mij. Jullie zitten op een EO site, wist je dat? Keurig hoor, zo ver weg en nog steeds in de Heer. Ik vraag me nu af of ik bij de goede personen zit. Klopt het wel? Wie is Marjolein? Of zit ik bij de verkeerde vakantiegangers? Sorry dan voor de overlast en zo niet, maak een foto van Roy z'n geboortehuis, tuin, kamertje, buren, school. Ik wil alles zien. Doeiiiiii.
Bepsie

Marianne

Nou dat is wel genieten daar. Adoe, Ben je Lonny en tante Lien al tegen gekomen? Er gaat weer een hele andere wereld voor jullie open!
Geweldig !! Leuk die verhalen zeg , wij zitten hier in de kou en kunnen heerlijk mee genieten van jullie warmte , lekker eten, nieuwe ervaringen.
Heel veel plezier daar en een dikke zoen

Pa en Ma Kager

Leuk dat wij jullie kunnen volgen op de pc. Wat hebben jullie al veel gezien en gedaan. Papa weet precies wat je meemaakt met al die kleine beestjes.
Zijn net bij je thuis geweest , alles oke daar.
het is hier koud. Dikke kus van ons.

Paul

Hoi Globetrotters,

Goed om te leen dat jullie het zo naar de zin hebben. Geniet maar van het lekkere weer en het eten daar. De winter begint hier nu net.

Vergeet niet om mooie foto's te maken.

zoen.

Hoi Tien en Roy, de rayonhoofden komen weer bij elkaar. De elfstedenkoorts slaat toe. De schaatsen kunnen uit het vet, ga zo maar door.
Kortom: heel ander weer dan bij jullie. Moeilijk voor te stellen voor jullie met de beestjes. Stuur ze maar deze richting op, wij lusten ze rauw.
Als jullie terug zijn, hebben jullie veel te verhalen.
Geniet er nog maar met volle teugen van. Het is zo weer voorbij.
Veel plezier samen en gr uit Nova Zembla.
Jaap.