Ubud
Hallo allemaal,
Vandaag aangekomen in Ubud,Internet gevonden buiten het hotel.Internet cafe.Alles goed,mooie omgeving,en veel toerisme.Onderweg mooie foto's gemaakt,plaats ik morgen.Hotel is super,en de ligging ook.Het is hier 18.42uur,dus eattime.Tot morgen.
Groetjes Tien en Roy
Ha, wat is er leuk aan Ubud, eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Ik zal zou eens ff googelen op ubud. Het plannen en rondreizen lukt goed zo te lezen, goed bezig dus. Zojuist met Felicia een sneeuwballengevecht gehouden, nu met rode wangen lekker binnen bij de verwarming. Geniet lekker van de mooie plekkies en het heerlijke ten. Voordat je het weet heb je weer sneeuw en boerenkool:) XX
oooooooooooh nu snap ik het, ik lees net in de wiki travel dat je in Ubud kunt baden om je chakra's te helen. Tja daar waren jullie natuurlijk hard aan toe:)))))
Enjoy!
Hallo pap en Tien,
Fijn om te horen dat alles goed gaat en jullie het zo naar je zin hebben. Mooie en leuke foto's!!
Binnenkort nog Skype?
Groetjes en kuzzie van ons
Ahh Ubud. En .................is het zoals in het boek: eten, bidden en beminnen? Geniet ervan ;-)
With love trudy
Hallo ik ga eind van de maand met mijn zoontje naar ubud voor vrijwilligerswerk en ben zo benieuwd hoe het daar voor hem zal zijn hij is 2 jaar dus het word een spannend avontuur voor moeder en zoon.