Roy & Tineke op reis

Wijn

Poeh, weinig alcohol hier; een fles wijn kost hier bijna 30 euro! Het went ook wel weer hoor!

Nou ja, ellek voordeel heb zijn nadeel!

Er waren aanzienlijk minder hanen te horen vanmorgen; w.s. i.v.m. de hindoeistische ceremonie morgen waarin er veel' presents'worden gebracht naar de tempel. We hebben vorige week een ceremonie bijgewoond en dan komen er vrouwen met een mand vol eten, waaronder ook gegrilde kippen ( wel een gruwelijk maar ook komisch gezicht, want ik zag die pootjes van die kip uit de mand hangen )en dan zo'n mooie dame met sarong eronder!

Groet Roy en Tien

Ineke Bijwaard

Wat gaaf om die verhalen te lezen en zo te zien is Roy verslaafd aan zijn rokje, hier dan maar een kilt kopen, he, die zijn iets warmer voor ons klimaat.
Maar heerlijk dat jullie zo genieten, lijkt me echt een prachtig land, we blijven lezen
liefs Ien

Beppie

Hee, leuk allemaal om te lezen. Ik ga vanmiddag m'n schaatsen laten slijpen. Zondag kunnen we!! en volgende week wordt er 'n 11-stedentocht verwacht. (geen grapje).

Paul

Roy, de sarong staat je goed hoor:)

Trudy

Lekker in de warmte terwijl dat het hier alsmaar kouder wordt. En dan heb ik het nog niet over de gevoelstemperatuur
De foto´s zien er goed uit. Volgens mij hebben jullie het prima naar jullie zin
Geniet er maar van!!!!!!!
Ik heb je sms doorgestuurd naar het team
Erg leuk om jullie te volgen

marianne

wat een leuke foto's zeg! Het is anderen ook al opgevallen dat die sarong Roy zo goed staat! en die paarse kleur ! prachtig. Geen drank lijkt me wel een kwelling, maar jullie slaan je er goed doorheen begrijp ik.
Geniet maar gewoon verder....
XX marie